Destinació Galícia - Dia 1: Los Fayos

Divendres, 31 de juliol del 2020

Hem sortit de Mataró a les 16:00 direcció Granollers, per agafar l'AP-7. Tenim intenció de fer una primera tirada fins a Sòria.

Condueix en Xavier i, a l'alçada de Bellaterra trobem una gran retenció durant uns 15 quilòmetres, aproximadament. Hi ha un vehicle avariat i, una mica més endavant han picat tres vehicles. A més, hi ha molt de trànsit de camions.

Abans de l'enllaç amb l'AP7 a Castellbisbal la retenció desapareix com per art de màgia i podem agafar un bon ritme de conducció.

A Martorell sortim de l'autopista de peatge per enllaçar amb l'A2 direcció Lleida. Ara ja no hi ha tant de trànsit i al cap d'un parell d'hores ja estem a Lleida.

Decidim agafar l'AP2 fins a Saragossa i a la primera àrea de servei que trobem a l'autopista ens aturem per descansar una mica i estirar les cames. A partir de llavors agafo el volant de la Pelotilla per tal que en Xavier pugui descansar.

Em sembla que no l'havia conduït des de l'any passat, però de seguida m'adapto. La Pelotilla és molt còmoda!

La meva intenció és conduir fins a Saragossa, però un cop allà anem tirant sense fer cap canvi. Anem seguint les indicacions cap a Sòria, primer per l'A68 i després hem d'enllaçar amb una Nacional, però ens trobem un llarg tram de l'autovia en obres i amb un únic carril i això ens torna a alentir.

Quan trobem una benzinera decideixo aturar-nos per comprovar la ruta, doncs encara anem sense el gps. Comprovo que falta poc per agafar la Nacional i en Xavier torna a agafar el volant.


Tot i que la intenció era dormir a Sòria, comença a caure la nit i no tinc ganes d'arribar de nit. Passat Tarazona decidim fer nit a l'àrea d'autocaravanes de Los Fayos, una àrea nova amb 8 places, amb espai per treure taula i cadires (està permès) i que és gratuïta. Actualment, però, els serveis d'aigua no funcionen.

Passem una nit molt tranquil·la, sense cap soroll, i ben fresquets.

Pernocta i quilometratge

Pernocta a l'àrea de Los Fayos: Park4Night
Quilòmetres recorreguts: 430,8.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!