Destinació Galícia - Dia 5: Ourense i Allariz

Dimarts, 4 d'agost del 2020

Al final hem decidit anar a visitar Ourense en bus. Al pàrquing on hem passat la nit hi ha una parada de la línia 5 que, pel mòdic preu de 0,85€ i en menys de 20 minuts ens deixa al Parc de San Lázaro, en ple centre de la ciutat.

Busquem indicacions per anar a la Plaça Major i recorrem una travessia comercial amb les botigues més habituals, com Zara, un Decathlon "city", etc. 



La plaça Major és una plaça porticada on es troba l'edifici de l'Ajuntament. Com a peculiaritat, el terra no està a nivell, si anéssim amb l'autocaravana no podríem dormir ni amb doble cunya 😅😅😅.

Ens endinsem pels carrerons del casc antic, entrant a les esglésies que estan obertes, però no a la catedral (6€ per persona) i quan ja en tenim prou, busquem la parada del bus més propera per tornar al pàrquing.




Diem adéu a Ourense sense anar a cap terma, però les gratuïtes estan tancades i a en Xavier no li vé gens de gust banyar-se amb aigua calenta.

Així doncs, posem rumb al poble d'Allariz, un dels més macos de Galícia segons ens diuen.

Aquest cop el gps ens du sense problemes a la ubicació que hem seleccionat amb Park4Night, al costat del riu. Arribem al voltant de les 14:00 i l', aparcament està ple, així que aparquem en un lloc on no tenim clar que poguem fer-ho i aprofitem per fer el dinar.

La veritat és que l'entorn és de luxe, amb un riu d'aigües tranquil·les, gespa per estirar-te, molta ombra... Hi ha moltes autocaravanes, potser unes 10 o 12, però tot i això després de dinar trobem un bon lloc per aparcar i ens quedem més tranquils.



Evidentment, no podem deixar de fer un bany al riu. L'aigua no està tan freda com em pensava, però el fons es ben negre. Tot i fer peu, no es veu res.

I després del bany toca passeig per la vora del riu i fins al poble, tot de carrers empedrats i ple de botigues outlet. Llàstima que el COVID fa que molts comerços estiguin tancats.

I tornem a l'autocaravana, on avui toca peli!

Quilometratge total acumulat: 1.211,3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!