L'HORA DEL CANVI

Després de molt desitjar-ho, per fi ha arribat l'hora de fer el canvi de caravana a autocaravana. Vam prendre la decisió una mica en calent, després dels 4.000 quilòmetres d'aquest estiu que se'ns van fer molt llargs i pesats, per tant a mitjans de setembre vam començar a estudiar les diferents opcions que se'ns presentaven.

Primer de tot, què podíem comprar i quin finançament podíem assumir sense escanyar-nos. A partir d'aquí, i amb una xifra límit de 25.000€, va començar l'aventura de buscar una autocaravana amb les tres B, missió casi impossible.

A més, com sol passar quan busques un vehicle de segona ma, a priori teníem una idea dels "mínims", i al final l'auto escollida no compleix ni la meitat, però va ser veure-la i pensar que era la nostra.

La idea inicial era una perfilada amb 4 places per viatjar i dormir, nevera gran, cuina en "L", dutxa separada i menys de 100.000 km, i vam veure 2 caputxines força antigues i 3 perfilades. La veritat és que s'ha de ser molt curós i remenar-ho tot. Nosaltres (bé, més aviat en Xavier) es ficava sota el xasis per veure com estaven els baixos, i en algun cas ens vam emportar alguna sorpresa desagradable.

La idea inicial era comprar-la en un concessionari, i al final li vam comprar a un particular.

La idea inicial era 4 places i al final són 3 (però si mai viatgem els 4 anirem de càmping amb la iglú per l'Alba i en Pau).

Ni cuina en "L", ni dutxa separada, ni 7 metres d'autocaravana.

En canvi...

Una autocaravana de menys de 6 metres (Challenger Genesis 320), de finals del 2005 i amb només 38.000 quilòmetres; motor de 125 cavalls. En molt bon estat, tant per dins com per fora, molt ben cuidada pel propietari anterior i que inclús es va avenir a una petita rebaixa i ens va regalar l'alarma i la retrocàmara, que encara no havia instal·lat (i que nosaltres tenim pendent fer).

I aquí la teniu, la Pelotilla II disposada a fer mols quilòmetres (ja n'hem fet una sortida, m'hauré d'espavilar per publicar-la).



I què se n'ha fet de la Pelotilla I? Doncs amb molta pena per part nostra, la vam vendre i s'ha anat a fer quilòmetres amb una altra família del Bages. Espero que la gaudeixin tant com nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!