VACANCES 2018 - Dies 12, 13 i 14 (Casp)

Dimarts, 14 d'agost

Avui ens aixequem a les 7:00 i, intentant fer el menor soroll possible, a les 8:00 ja estem sortint del càmping. Ens ha costat una mica treure la caravana d'on l'havíem col·locat, doncs tot i ser petita no m'atreveixo a pesar-la. Si continuem fent ruta amb ella ens haurem de plantejar seriosament posar-hi un mover, sobretot quan en Pau no ens acompanyi, que serà ja mateix.

Enfilem cap a Conca a buscar la Nacional 420 direcció Terol. Tenim 330 quilòmetres per endavant fins al Càmping Lake Caspe, a l'Aragó. Vaig buscar un càmping a mig camí entre Conca i Besalú i d'aquest hi havia molts bons comentaris. En un moment donat en Xavier suggereix anar fins a Mataró d'una sola tirada i, l'endemà, portar la caravana a Besalú, però m'hi nego per diversos motius:

1) Els dies 14 i 15 d'agost pot ser complicat passar per Barcelona.
2) No em ve de gust fer 700 km d'una tirada, la meva esquena es ressentiria massa, no en tinc ganes.
3) Tinc ganes d'anar al càmping i veure si les crítiques són encertades o no.

Quan prens aquestes decisions sempre pateixes una mica, perquè no pots deixar de pensar que si passa alguna cosa, o si el càmping no està a l'alçada, ets l'única responsable, però qui ha dit que fos fàcil prendre decisions?

Però al final tot surt bé. El trajecte, malgrat ser per Nacional d'un sol carril, és molt tranquil. Amb poc tràfic i paisatges molt diferents. El càmping també s'ho val. La zona de parcel·les no és res de l'altre món, però l'entorn del "Mar de Aragón" és molt xulo.

És un càmping petit, amb dues zones de parcel·les i, al mig de les dues zones, un únic edificis de sanitaris, zones per rentar plats i roba. També hi ha un edifici per fer-hi barbacoes, amb taules i bancs de pic-nic que està molt concorregut, sobretot al vespre. L'única pega, per trobar-hi alguna, és que no hi ha gens de cobertura, no només d'internet, sinó també per a fer o rebre trucades. Hi ha wi-fi gratuïta, però només s'agafa a la zona de recepció i restaurant (està tot a l'entrada, però el càmping és petit).

Edifici de barbacoes, amb taules dins i fora

Com que només estarem dues nits, no hi ha previsió de pluja, i tenim força ombra, ni tan sols posem el toldo d'estiu que muntem habitualment:

La pelotilla i en Pau fent deures

El càmping té una piscina amb gespa i força ombra, però per a mi, sens dubte, el millor és la petita platja que dona al Mar d'Aragó. Tot i que els embassaments no són sant de la meva devoció, aquí és on s'està millor de tot el càmping. No només hi ha ombra i gandules que pots fer servir sense cap cost, si no que, a més, no hi ha ni una sola mosca. I això és important, perquè a l'estar el càmping al costat de camps de fruiters n'hi ha unes quantes.

 La terrassa del Restaurant









Tot i que aquests dies són festes a Casp, estem tan tranquils al càmping que no fem res més que jeure, que de tant en tant també està bé.

El dijous 16 tornem cap a casa. Sortim del càmping cap a les 9:30 i al cap de quatre hores ja estem a Besalú, on dinem un menú abans de fer la darrera tirada de cotxe, ja sense caravana, fins a casa.

El resum de les vacances és:

Quilòmetres recorreguts: 4.000

Despeses:

- Benzina i peatges: 450,72€
- Càmpings: 337,47€
- Supermercats: 204,57€
- Restaurant i varis: 300,00€

Total despeses: 1.292,76€, mitjana diària 99,44€.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!