VACANCES 2018 - Dia 9 (Conca)

Dissabte, 11 d'agost

Avui és un dia de descans. Com que no teníem previst visitar Conca (inicialment) no havia mirat res, i a la zona on estem hi ha molt poca cobertura, la tablet i el mòbil no tiren gaire.

Al matí ens acostem al Mercadona que hi ha a l'entrada de la ciutat i fem compra de provisions. Al tornar al càmping fem un banyet a la piscina i poca cosa més.

He vist informació de la Ciutat Encantada i penso que, cap al tard, serà una bona hora per visitar-la i fer unes fotos ben maques, amb la llum del vespre, així que cap a les 7:30 ens fiquem al cotxe i posem el GPS per anar-hi.

Al no tenir cobertura no havia pogut consultar la informació d'horaris, i la veritat és que em pensava que era un paratge obert, i quan arribem al cap d'una hora veiem que: 1) tanquen a les 9 del vespre; 2) només es poden comprar entrades fins a les 7:30 de la tarda, doncs ben bé la visita dura una horeta i, evidentment, no ens hagués donat temps de veure-ho.

Per tant, ens conformem fent unes fotos a la zona del parking i decidim que tornarem demà, ja amb tota la informació d'horaris, preus, etc.



Exteriors de la Ciutat Encantada

Ja de tornada cap al càmping aprofitem per fer algunes fotos dels entorns, des de la mateixa carretera, i ens aturem a un gran mirador anomenat "El ventano del diablo" des d'on aprofitem per fer quatre fotos mentre se'm passa l'enrabiada per no haver pogut visitar la Ciutat Encantada. La veritat és que les vistes són espectaculars.





I com s'està fent fosc, aprofitem per tornar a Conca i ensenyar-li a en Pau les cases penjants, doncs ahir no ens va acompanyar. Aparquem a prop del Parador i travessem el pont de San Pablo, tenint una bonica vista de la ciutat antiga i les cases enllumenades (evidentment, aquí el mòbil no va resultar de gaire profit).

 Pont de San Pablo


Vistes de nit de les cases penjades

Tornem al càmping a sopar i, com sempre, juguem una partida de Conti abans d'anar a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!