VACANCES 2018 - Dia 11 (Conca)

Dilluns, 13 d'agost

Avui és un dia de relax, bàsicament ens dediquem a mandrejar a la piscina i fer voltes pel càmping a veure els muntatges de la gent fixa, i de la que no ho és tant.

Hi ha força moviment al càmping i les parcel·les del voltant nostre estan força sol·licitades. Finalment a un costat s'instal·len unes parelles joves amb un carro-tenda i una tenda tipus iglú, però gran. Com que darrera la nostra caravana encara queda força tros, i han de guardar lloc per a uns altres amics que arriben l'endemà, els diem que col·loquin la tenda en aquest lloc, doncs nosaltres marxarem l'endemà ben d'hora i així tindran l'ombra assegurada.

A la tarda fem una última sortida per comprar queviures al Mercadona que hi ha a l'entrada de la ciutat, i pel camí parem un moment per fer-nos fotos als camps de gira-sols, que són espectaculars (els gira-sols, no les fotos).




Aprofitem també per omplir el dipòsit, doncs en el trajecte Càceres-Conca vam patir una mica buscant benzineres, i com que demà el trajecte és principalment per carreteres nacionals en comptes d'autovia, preferim assegurar-nos.

Tornant al càmping, a uns 200 metres de l'entrada, agafem un trencall que hi ha a mà esquerra i per on hem vist que hi ha gent caminant. Després d'uns 300 metres per una pista de terra, arribem a un riuet on, si ho haguéssim sabut abans, ens haguéssim fet uns banys, doncs tenia molt bona pinta i hi havia lloc per posar un parell de tovalloles, tot i que imaginem que a l'estar tan a prop del càmping deu anar-hi força gent.



Tornem al càmping i recollim el toldo. Després de sopar guardem les cadires i la taula al cotxe i ja ho tenim casi tot a punt per sortir ben d'hora. Com que hem pagat ja l'estada, podrem sortir a les 8:00. Si no fos així, ens hauríem d'haver esperat fins a les 9:00 que és quan obren la recepció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!