VACANCES 2019 (Cap. 0) - BRETANYA

Els que em coneixeu bé sabeu que feia molt de temps que volíem anar a la Bretanya Francesa i, més concretament, al Mont Saint Michel.

La primera idea va sorgir l'any 2006, quan vam planificar un viatge amb caravana amb els nostres amics d'Alcalà d'Henares (Geles i Manolo) i de València (Carolina i Paco). Aquell any vam tenir que anul·lar la nostra participació per un problema de salut.

L'any 2016 vam fer el segon intent, aquest cop nosaltres sols amb en Pau i la caravana. El primer dia de viatge vam tenir "pana" amb el cotxe a l'alçada de Limoges i després d'intentar aconseguir que el veiés un mecànic sense èxit vam haver de tornar.

Aquest estiu ha sigut la definitiva. Deu ser veritat que "a la tercera va la vencida". I he pogut acomplir dos somnis, visitar el Mont Saint Michel i fer-ho amb l'autocaravana.



Aquí deixo l'enllaç al mapa del viatge: Mapa viatge Bretanya

Poc a poc aniré posant les diverses etapes, doncs ja tenia un esborrany força avançat que he perdut no sé ben bé com. De moment, un enllaç a les fotos de la primera etapa, des de Cabrera de Mar al Mont Saint Michel:

Etapa 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!