Primera sortida post-confinament, al Montseny!!!

Per fi ha arribat el moment de poder sortir!!! Després de casi tres mesos de confinament per la COVID-19, hem arribat a la fase 1 i podem sortir per part del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Després de molt buscar per internet, ens decidim a provar el càmping Fontmartina, un càmping de la Diputació de Barcelona a ple Parc Natural del Montseny.


Uns dies abans ja portem la Pilotilla davant de casa, per fer aprofitar i fer-li una bona neteja a fons, que ja li tocava 😂.

Durant el confinament he aprofitat per acabar algun relat i començar a prepara els vídeos pel nostre nou canal de Youtube: DreamTravelDream. Ja esteu trigant en subscriure-us!!!

Divendres, 29 de maig del 2020

Al càmping ens han avisat que només tenen disponibles 25 parcel·les, que no fan reserves i que obren a les 16:00h, per la qual cosa decidim sortir tan bon punt jo acabo la meva jornada de teletreball. D'aquesta manera, a les 15:30 ja estem esperant que obrin la barrera.

Som els primers en arribar, però als pocs minuts arriben un parell de parelles amb dues càmpers, després una tercera càmper, un parell d'autocaravanes, una altra càmper... Aviat som 8 elements fent cua per entrar, alguns aparcats al marge de la carretera.

Camí d'accés al càmping

A les 16:00 en punt s'obre la barrera, a l'hora que comença a caure una fina pluja, i enfilem cap a la recepció, que està uns 200 metres més endavant. El camí és asfaltat, tot i que amb alguns forats, però tot i això s'agraeix.

Degut al coronavirus ens hem d'anar col·locant d'una determinada manera, en bateria i donant "l'esquena" a la parcel·la anterior. Després d'una breu discussió (en Xavier no entén perquè no pot posar l'auto d'una altra manera i, els del càmping tampoc s'expliquen massa bé) quedem ben instal·lats i fem una primera passejada pel càmping.

Instal·lats al càmping

Ens adonem que ens falten alguns productes bàsics: oli, arròs, tovallons de paper... però al càmping no hi ha res de res. Quan està en ple funcionament tenen una petita botiga i un bar, però es el primer cap de setmana de la temporada i encara no han repostat. Tampoc hi ha cap botigueta a prop, l'endemà ens tocarà tornar a Sant Celoni.

A la tarda-vespre el cel es va tapant molt i cau una bona tormenta, per la qual cosa acabem de passar el dia tancats a l'autocaravana, jugant al Rummy i veient una pel·lícula.

Dissabte, 30 de maig del 2020

Avui és el dia que començarà de veritat el nostre canal de Youtube. He decidit que és hora de gravar el Pelotilla Van Tour així que, aprofitant que fa un bon sol i que sembla ser que ningú s'ha aixecat a tot el càmping, procedim a fer la gravació de l'exterior de l'autocaravana.

És la primera vegada que fem quelcom d'aquest tipus i fa una miqueta de vergonya, però també riem un munt amb les tomes falses i les tonteries que se'ns acudeixen.

Després decidim anar a Sant Celoni a comprar. De camí ens aturem a les Costes del Montseny, un llogarret amb una església, un restaurant i quatre cases més o menys diseminades. Fem un tomb, però no trobem cap botiga, només uns gats i un munt de gallines, pollastres i pollets en un tancat del que sembla ser el restaurant per la part de darrera.

Església Les Costes del Montseny

Arribats a Sant Celoni fem les compres que teníem previstes i tornem al càmping per dinar. A la tarda nova passejada per la zona d'acampada (el càmping està pensat per a campistes amb tendes, més que amb autocaravanes), doncs se'ns ha fet tard per fer la ruta del Sot de l'Infern. En Xavier es dedica a espantar unes nenes que jugaven a prop del parc infantil i així entre passejos, recomptes d'elements i tonteries vàries, va passant el dia.

Diumenge, 31 de maig del 2020

Avui tenim previst fer la ruta del Sot de l'Infern. Prèviament hem preguntat al Jordi, l'encarregat, que ens aconsellés alguna ruta que no fos gaire complicada, i aquesta surt des de la mateixa entrada del càmping. No té pèrdua, o sí.... som especialistes en perdre'ns per les rutes marcades amb fites, o potser és que aquestes no estan massa ben posades...

En Jordi ens comenta que és una ruta circular, que es pot fer en mitja hora "a pas d'anar a la feina", o en hora i mitja en plan tranquil, és a dir, com la farem nosaltres. I més o menys és això el que triguem tot i que, al final, fem una mica de trampa i saltem una tanca que dona accés al càmping per estalviar-nos, potser, uns 15 minuts de camí. Però és que comencem a tenir gana...

La ruta es pot fer perfectament amb criatures (no amb cotxets, en aquest sentit no està gens preparada), però a partir de 5-6 anys no haurien de tenir problemes. Hi ha algun tros en mal estat, encara es veu l'efecte del temporal Glòria del passat mes de gener, però travessar el riu per sobre les pedres també té el seu punt d'aventura.

  

Quan arribem al càmping, i aprofitant que fa solet, muntem una petita exposició amb les aquarel·les d'en Xavier per fer-ne algunes fotos. Si no coneixeu el treball d'en Xavier, podeu veure'l a la seva web (que he dissenyat jo, gràcies al confinament...): WatercolorsbyXevi.

Exposició d'aquarel·les


Després de dinar i la becaina, fem una altra petita excursió i trobem un GR (GR-5), del qual fem un tros fins que veiem que començar a baixar i, com tampoc anem preparats, tornem cap al càmping i acabem de passar la vetllada ben tranquils.

Dilluns, 1 de juny del 2020

Avui és festiu a Barcelona i a Mataró, on es celebraria la Fira que, com moltes altre celebracions, ha quedat postposada o cancel·lada per culpa del coronavirus 😡.

El dia s'ha aixecat força tapat i mentre decidim quan marxarem del càmping (tenim fins a les 7 de la tarda), aprofitem per gravar la resta del vídeo de presentació de la Pelotilla.

Plovisqueja una mica i, donat que al càmping no podem buidar aigües grises i per buidar el potty hauríem de fer una bona excursió carregant amb ell, decidim anar fins a Sant Celoni, on tenim constància que hi ha un aparcament amb tots els serveis i, si s'escau, fer una passejada pel poble.

Així que procedim a recollir les coses, paguem el compte (força car, 82,5€ tres nits amb llum en un càmping casi sense serveis) i ens dirigim cap a l'àrea de Sant Celoni la qual, tot s'ha de dir, ens costa una mica de trobar, doncs les indicacions del gps no s'acaben de correspondre amb els senyals de trànsit. A més, no hi trobem ni un sol senyal en tot el poble.

El pàrking de Sant Celoni té espai per unes 6 autocaravanes y té lloc per la càrrega i descàrrega d'aigua (neta, grisa i negra, de tots els colors). Dinem allà mateix i, després de descansar una mica, ja iniciem la tornada cap a casa.

I per acabar, us deixem aquí l'enllaç al vídeo de presentació de la Pelotilla. Més endavant publicarem també el vídeo amb les fotografies i vídeos d'aquesta mini-excursió al Montseny on podreu veure, entre altres coses, perquè diem que el càmping Fontmartina no està pensat per a autocaravanes.

A reveure!!!

Pelotilla Van Tour i Vídeo escapada al Montseny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!