Centelles - Cau de bruixes 2008

19 de gener de 2008

Aquest petit relat, excepcionalment, no recull una sortida feta amb caravana, sinó una trobada organitzada per EvaV al seu poble, Centelles, amb motiu de la celebració del Cau de bruixes 2008, a la qual han assistit un munt d'autocaravanistes, una caravana, i uns quants arreplegats que vam anar a passar el dia, com nosaltres.
El Cau de Bruixes es celebra fa 11 anys al poble de Centelles amb motiu del carnestoltes. Aquest any les dates ens feien pensar que faria força fred, i per això vam sortir de casa carregats de forros polars, anoracs, guants, gorros, etc., a més de taula i cadires, dinar i beure per dos dies, per si de cas...
Més de 60 autocaravanes estava previst que es trobessin a Centelles, convenientment aparcades als espais cedits per l'Ajuntament, coneguts com a parking 1, parking 2 i parking 3.
La veritat és que els del parking 3 no els vam veure, doncs estaven força lluny del parking 1 i 2, però espero que gaudissin de la festa com nosaltres.
Per començar, els assistents van decorar els seus vehicles amb aranyes, bruixes i altres elements força tètrics. Hi havia autos amb unes teranyines que semblava que no les havien rentat en anys. Aquí teniu alguns exemples (ho sento, però tenia poca bateria i vaig fer poquetes fotos). Algunes teníen també ambientació interior, amb monstres i altres individus indesitjables a dins... Alhora de dinar, els ocupants del parking 1 i alguns valents del parkin 2 ens vam ajuntar amb taules i cadires, com és habitual, per fer l'àpat tots junts. Els organitzadors havíen previst un parell de barbacoes molt modernes pels que volguessin fer-se carn a la brassa.

Nosaltres portàvem ja el dinar fet, i com és habitual, vam acabar testant el que portaven els companys de les taules del voltant, com el pastís de salmó dels cunyats de la Ross (boníssim, per cert), o la cansalada d'en Jaume. Nosaltres vam oferir amanida de pasta i llibrets, però cal, el nivell era molt alt i no va haver-hi manera de "colocar-ho", però ens va servir de sopar.
Un cop vam acabar amb els postres, els cafès i les xerradetes, les tres maquilladores de la kedada, Echobelly, Monrib i Fina van començar a maquillar la canalla, i van acabar maquillant a tothom que s'acostava per la seva taula.
La veritat és que el resultat era terrorífic, però no tant com l'individu de la darrera foto, que es nota que no va passar pel taller, i així va quedar. Això sí, s'ho va passar pipa espantant a tothom que es trobava pel carrer, el conegués o no. La seva tàctica era esfereïdora: es posava al costat d'una persona qualsevol, li donava un petit cop, i quan aquesta es girava es trobava la seva cara a mig pam de la cara. Més d'una persona va sortir corrents, cames ajudeu-me... En fi, esperem que ningú hagi acabat a l'hospital de l'ensurt...

Al vespre vam estar passejant per Centelles, l'ambientació era extraordinària i l'espectacle "Parasitum", que vam poder veure a la plaça Major, també va ser molt maco. Llàstima que amb tanta gent era complicat veure res si estaves a tercera o quarta fila.
Amb la foscor va començar a baixar la boira, i també la temperatura, per això no vam poder estar tota l'estona que volíem xerrant al costat de l'auto dels Tiramillas, que deu estar embruixada, perquè sempre aconsegueix que tothom s'acosti a ella (a l'auto) per parlar, independentment de que els seus propietaris estiguin dormint o no (més aviat no).
Vam marxar a quarts d'una de la matinada, quan ja tothom s'havia recollit als seus vehicles, i aquest matí reflexionava sobre l'extraordinària màgia d'aquestes trobades, que em fan sentir tant i tant bé amb totes les persones que formem part de Totcamping, i preguntar-me què hem fet nosaltres per merèixer la vostra amistat. Gràcies a tots i totes per ser com sou, us estimo!!!

1 comentari:

  1. Mercè, gràcies a tots els que vau venir a gaudir d'aquesta festa, ja que entre tots la feu crèixer !!!

    I novament gràcies per a escriure'n la crònica.

    Una abraçada,
    Eva

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari!