VACANCES 2019 (Cap. 8) - Ménez Ham

Dissabte, 10 d'agost de 2019

Hem passat una nit una mica moguda al pàrquing de l'estació de Roskoff per culpa del vent, que no ha parat de bufar en tota la nit. Esmorzem aviat i revisem la ruta per avui. Hem decidit deixar de costejar per dirigir-nos cap a la Península de Crozon, que ens ha recomanat una bona amiga. Però no podem marxar sense visitar Ménez Ham, a Kerlouan, així que posem les coordenades al Sygic Truck i ens dirigim cap a allà.


És una ruta planera per la D10. En general, les carreteres de Bretanya estan força bé. Algunes una mica estretes pel meu gust, però sense curves ni pujades i baixades.

En una mica més de mitja hora arribem al pàrquing on només hi ha una camper mig amagada i un parell de vehicles. Veiem que està prohibit pernoctar, però allà mateix trobem un mapa amb les àrees de "camping-car" més properes.

Com que hem arribat molt d'hora encara no hi ha res obert. De fet, veiem que hi ha treballadors muntant una mena d'envelat (que no sé si aguantarà, perquè fa força vent) i taules i cadires. Segurament hi haurà algun espectacle o alguna celebració.

Ens dediquem a passejar per aquest curiós poblat de pescadors que, tot i no estar poblat actualment, manté tot el seu encant. A més, visitar-lo quan encara no hi ha molts turistes també ho fa molt especial.

Aprofitem per passejar també per la platja de sorra ben blanca i fina. Llàstima que el vent és fred i no venen ganes de banyar-s'hi, però l'entorn és espectacular.


Un cop visitat tot tornem al pàrquing i ens dirigim cap a la Península de Crozon, on passarem un parell o tres de dies, però això ja us ho explicaré un altre dia 😉

Quilometratge


  • Quilòmetres recorreguts: 37,7
  • Quilometratge total acumulat: 1.608,1

Fotos



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!