VACANCES 2018 - Dia 1 (Besalú - Sòria)

És divendres 3 d'agost i tant en Xavier com jo treballem fins al migdia. Al vespre ja hem deixat moltes coses preparades, o sigui que a les 16:30 ja hem carregat el cotxe i la nevera i sortim cap a Besalú, on guardem la caravana a Esmi Caravaning.

Un cop arribats allà connectem la nova pinya de 13 pins (anàvem amb adaptador de 7 a 13 i sempre fallava alguna cosa). Costa una mica de connectar, però funciona tot. Ajustem la pressió dels pneumàtics i comencem la ruta.

Tot i que el GPS ens envia per Olot, decideixo no fer-li cas i anar en direcció a Girona, agafar l'AP-7 i, més endavant, l'eix transversal (C-25) direcció Lleida. Anem tirant amb molt poc tràfic i cap a les 21:00 ja estem a l'alçada de Lleida i es comença a posar el sol.



Agafem l'autopista de peatge cap a Saragossa, no tenim ganes de trobar-nos camions que no puguem avançar. (M'acabo d'adonar que falta afegir el cost dels peatges, hauré d'actualitzar-ho quan m'arribi la factura de Bip&Drive).

La meva idea inicial era fer nit a l'àrea de descans 112, a la província de Guadalajara, però hem fet forces parades per "evacuar aigües", també hem parat per sopar pa amb embotits i en Xavier continua conduint. La sort és que tot el camí és autopista o autovia, és a dir, sempre tenim 2 carrils i encara bo, perquè a en Xavier no li agrada gens anar darrera els camions. És l'eterna discussió...

Cap a la una de la matinada decidim aturar-nos a una àrea de descans de la província de Sòria. Encara falten uns 60km per a l'àrea 112, però no volem arriscar-nos. La temperatura ha baixat molt, estem a uns 15º i em dedico a preparar la caravana per, almenys, dormir una mica bé. El problema és que no la tenim preparada per la ruta i només puc preparar un dels llits de matrimoni, a l'altre no puc accedir-hi. Però al final només hi dormo jo, en Xavier i en Pau prefereixen quedar-se quadrats al cotxe, cosa d'homes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!