Destinació Galícia - Dia 8: Combarro i O'Grove

Divendres, 7 d'agost del 2020

Tot i que l'àrea de Pontevedra està força cèntrica, no hem tingut problemes per dormir.

Ens despertem a tres quarts de vuit i, donat que ens han avisat que a Combarro sempre hi ha molta gent, decidim anar a primera hora, sense temps per esmorzar.

Aparquem molt bé davant el port i esmorzem una mica abans de sortir de l'auto.

Estem molt a prop d'on comença la "visita turística", una passejada pel carrer del Mar on es troben un seguit d'horreos molt bonics. 

L'itinerari és d'un sol sentit per la zona més estreta, degut al Covid, però de totes formes a aquelles hores només hi som nosaltres i una altra parella.

Ens podem entretenir fent totes les fotos que volem i gravant algun vídeo.

Un cop acabada la visita posem rumb a O Grove, sense fer gaire cas del navegador i anant per la carretera de la costa.

Per travessar Sanxenxo trobem un bon embús, i a la sortida ens aturem a un Lidl per fer algunes compres de productes frescos.

Quan estem entrant a la península de O'Grove veiem una indicació d'aparcament al costat de la platja i decidim acostar-nos-hi. Es tracta de la platja de la Lanzada, un gran arenal de sorra fina i blanca que, per les dimensions del pàrquing, segur que estarà "a petar" en una o dues hores. Nosaltres hem aparcat davant de tot però no ens agraden aquest tipus de platges i, a més, bufa un vent força molest. De fet, hi ha més gent passejant per la riba que a dins de l'aigua.

Així que decidim continuar fins a l'aparcament que havia localitzat amb Park4Night, al Mirador O Carreiro. I el lloc és espectacular.

Tenim una petita platja de sorra a dos minuts d'on hem aparcat. Aviat estem a la sorra amb els nostres para-sols i pareos. Inclús ens hem atrevit a banyar-nos! Sembla estrany, però aquí no bufa gens de vent i, a més, no som més de 20 persones a tota la platja.


A les tres tornem a la Pelotilla per dinar i fer la becaina. També fem una caminada pels voltant. Només ens queda esperar el capvespre, que gravem des de dalt una roca a primera línia de mar, mentre les gavines ens sobrevolen i l'aire comença a bufar una mica més. 


Aquí hem trobat un petit paradís! 😍😍😍

Quilometratge total acumulat: 1.446,0 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!