Destinació Galícia - Dia 12: Costa a Morte

Dimarts, 11 d'agost del 2020

Hem acabat dormint a dalt de tot de Finisterre. Ha estat una mica estranya per varis motius: no estàvem molt anivellats, bufava força aire i alguns joves s'han acostat per fer "botellón", però el vent els ha fet fora aviat.

L'endemà, avui, ens hem aixecat tard i en Xavier ha estat dormint fins tard, després de prendre's un paracetamol 😟😟😟.

Finalment, a quarts de dotze ens hem posat en marxa cap a Muxia. Allà hem aparcat a la zona del port i hem anat a passejar per la zona, fins al Santuari de la Verge de la Barca que estava, per suposat, tancat.

Hem pogut fer algunes fotos de les onades i al tornar al poble hem provat l'empanada de bacallà, a més de comprar pa de sègol i pa de pessic de taronja per berenar (tot boníssim). Hem decidit dinar a un restaurant, tot i que no ens ha sortit gaire bé. Hem demanat un arròs que primer estava cru i, després, covat 😟. Hem acabat canviant de menú i l'elecció ha estat bona, per fi.

L'Albariño que hem pres per dinar convidava a una bona becaina 😅, i després ens hem dirigit a Camelles, on hem passejat pel port veient el que queda de les escultures de l'alemany. 

I per acabar el dia hem conduït fins a Laxe, on hem voltat una mica amb l'autocaravana. Primer hem aparcat al final de tot del moll, on hi havia altres autocaravanes, però a en Xavier li feia mal l'esquena i hem tornat al poble, on hem aparcat davant l'oficina de turisme.

La platja de Loxe està formada per dunes de sorra blanca i súper fina. Hi ha passarel·les de fusta per no fer malbé les dunes, i zones esportives.

Volem anar al far, ens han dit que amb l'auto no arribarem, però tampoc ens atrevim a anar caminant, doncs el dia no acompanya gens. I al final decidim arriscar-nos amb la Pelotilla.

I aquí estem, al costat de l'escultura "La espera", veient una pel·lícula i el reflex de la llum del far als vidres de la Pelotilla.

Quilometratge total acumulat: 1.717,8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!